top of page

Laadpaal Plaatsen Ammerzoden

Wij leveren u de beste kwaliteit!

Laadpaal Plaatsen Ammerzoden?

 

Laadpaal plaatsen Ammerzoden? Dan zit u bij Gek op zon goed. Wij zijn dé expert op het gebied van laadpaal installatie. We plaatsen elektrische laadpalen bij woningen en bedrijven, en dat doen we niet alleen in Ammerzoden. Ook in de omgeving van Ammerzoden, bijvoorbeeld in Hedel, kunt u voor laadpaal installatie op ons rekenen.

 

Met onze professionele kennis en uitgebreide ervaring maken we de transitie naar elektrisch rijden zo makkelijk mogelijk. We geven altijd deskundig advies dat gebaseerd is op uw specifieke situatie. Daarnaast maken we uitsluitend gebruik van kwalitatief hoogwaardige materialen. Zo geniet u nu én op de lange termijn van een gebruiksvriendelijk laadstation. Heeft u in de toekomst nog vragen of wilt u deskundig advies ontvangen? Wij staan voor u klaar. Onze service stopt niet bij het plaatsen van de laadpaal. Bij Gek op zon zijn we pas tevreden als u dat ook bent. 

 

Bij bedrijf laadpaal laten installeren


Steeds meer bedrijven willen elektrische laadpunten realiseren op hun terrein. En dat is met de stijgende hoeveelheid elektrische auto’s op de weg niet zo gek. Met een elektrische laadpaal bij uw kantoor biedt u een handige voorziening voor uw medewerkers en klanten. Daarnaast toont u zo ook uw betrokkenheid bij duurzaamheid en milieubewustzijn. 

 

Wilt u een groene oplaadmogelijkheid voor elektrische auto’s bij uw bedrijfspand faciliteren? Neem dan contact met ons op! Wij kijken mee naar uw specifieke situatie om zo tot een passend advies te komen. 

 

Thuis uw auto elektrisch opladen


Het hebben van een werkgever die elektrische laadpalen op het bedrijventerrein laat plaatsen, is plezierig. Maar een eigen laadpaal aan huis is voor elektrische rijders ook wel heel fijn. Met een laadpaal aan huis hoeft u nooit meer aan het einde van de dag op zoek naar brandstof voor uw auto. De brandstof, de elektriciteit, vindt u met een elektrische laadpaal gewoon thuis, op de oprit bijvoorbeeld.

 

Wanneer u een elektrische auto koopt, wordt doorgaans aangegeven welk type laadpaal een passende keuze is. Maar bij twijfel kunt u ons altijd contacteren. Wilt u direct inzicht in de kosten voor een laadpaal laten plaatsen? Vraag dan direct een offerte aan en ontvang een antwoord op de vraag: ‘’wat kost een laadpaal plaatsen Ammerzoden in mijn situatie?’’

 

Combideal: zonnepanelen en laadpaal plaatsen


Veel elektrische rijders vinden het een verademing dat ze nooit meer bij een benzinestation hoeven te tanken. Maar elektrische auto’s moeten natuurlijk wel van elektriciteit worden voorzien. Dit kost vanzelfsprekend geld, maar u kunt de kosten laag houden. Hoe? Door zonnepanelen Ammerzoden te plaatsen.

 

U kunt bij ons gebruikmaken van een combideal: zonnepanelen en laadpaal plaatsen Ammerzoden. Maar het is ook mogelijk om alleen een laadpaal, zonnepanelen óf een (split) airconditioning te laten plaatsen. Bel of mail voor meer informatie.

bottom of page