top of page

Laadpaal Plaatsen Rosmalen

Wij leveren u de beste kwaliteit!

Laadpaal Plaatsen Rosmalen

Laadpaal plaatsen Rosmalen of omgeving? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij installeren laadpalen voor elektrische auto’s aan huis of op bedrijventerreinen. Dankzij onze uitgebreide kennis en ervaring weten we precies welk type laadpaal op welke plek de beste keuze is. Hierdoor zijn we in staat om in elke situatie het beste oplaadstation te creëren. 

 

Het overstappen van een benzineauto naar een elektrische auto is even wennen, niet alleen tijdens het rijden. U hoeft ineens niet meer bij een tankstation te tanken, maar u moet uw auto elektrisch opladen. Hoe handig is het als u dit opladen gewoon thuis kunt doen? Precies! Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie!

 

Laadpaal bij bedrijf of aan huis

Na een werkdag wilt u lekker naar huis toe kunnen gaan. U wilt niet eindeloos op zoek hoeven te gaan naar een plek om uw auto op te laden. Een eigen laadpaal aan huis is dan ideaal. Veel mensen in en rondom Rosmalen hebben daarom reeds gekozen om een elektrische laadpaal te laten plaatsen. 

 

Een laadpaal laten installeren aan huis is iets waarvoor u bij Gek op zon terecht kunt. Maar ook bedrijven zijn voor de installatie van een of meerdere laadpalen bij ons aan het juiste adres. Wij realiseren overal in en rondom Rosmalen een passende elektrische laadomgeving!

 

Wat kost een laadpaal plaatsen Rosmalen? 

‘’Wat kost een laadpaal precies?’’ Het is een begrijpelijke vraag die veel mensen die elektrisch (gaan) rijden hebben. Een eenduidig antwoord valt hier echter niet op te geven. Iedere situatie is namelijk anders. Zo hangen de kosten voor een laadpaal onder andere af van het type laadpaal. En ook de montagewerkzaamheden zijn vaak per geval verschillend.

 

Wilt u een laadpaal laten plaatsen en wilt u graag een prijsindicatie ontvangen voor uw specifieke situatie? Vraag dan vrijblijvend een offerte bij ons aan! U ontvangt dan van ons een prijsopgave die op uw situatie betrekking heeft. 

 

Zonnepanelen en meer

Wanneer u elektrisch gaat rijden, hoeft u niet langer uw benzine bij een benzinepomp te betalen. Echter, u moet natuurlijk wel de elektriciteit voor uw auto betalen. Gelukkig kunt u de kosten voor de elektriciteit zelf laag houden. Hoe? Door gebruik te maken van de zon!


Veel mensen die elektrisch rijden, zijn maandelijks relatief weinig geld kwijt aan hun energiekosten. Dit komt doordat ze gebruik maken van zonnepanelen. U laat zo als het ware de zon uw auto van elektriciteit voorzien. Zonnepanelen en laadpaal plaatsen is allebei (tegen een scherp tarief!) mogelijk bij ons. Ook voor de plaatsing van een (split) airco kunt u op ons rekenen. Heeft u vragen over een van onze diensten? Laat het ons weten!

bottom of page