top of page

Zonnepanelen Rosmalen

Wij leveren u de beste kwaliteit!

Zonnepanelen Rosmalen

 

Steeds meer daken zijn in Rosmalen van zonnepanelen voorzien. Echter, toch valt er ook hier nog winst te behalen. Wilt u graag meedoen aan deze duurzame trend? En bent u hiervoor nog op zoek naar een expert op het gebied van zonnepanelen installatie? Dan bent u bij Gek op zon aan het juiste adres. 

 

Wij vinden het belangrijk dat u langdurig plezier heeft van uw zonnepanelen. Daarom werken we uitsluitend met panelen en omvormers van hoogwaardige kwaliteit. Tevens maken wij bij de installatie gebruik van de beste installatiematerialen. Doordat wij kwaliteit boven kwantiteit verkiezen, is de levensduur van de panelen optimaal.

Waar moet u rekening mee houden?

 

Wilt u op uw woning in Rosmalen zonnepanelen laten installeren? Dan is het begrijpelijk dat u met vragen zit. Want wat kost de aanschaf van de zonnepanelen precies? En hoe veel zonnepanelen heeft u nodig voor een lucratieve opbrengst? Dit zijn allemaal begrijpelijke vragen waar wij u graag een antwoord op geven. Dus heeft u concrete vragen of wilt u simpelweg algemene informatie vergaren? Neem dan direct contact met ons op!

 

Bij het plaatsen van zonnepanelen moet er met verschillende aspecten rekening gehouden worden. Een onjuiste plaatsing van de panelen heeft namelijk een negatief effect op de opbrengst. Zo is het bepalen van een juiste plek voor de plaatsing van de zonnepanelen essentieel. U wilt immers dat de panelen zo veel mogelijk zonuren meepakken. Ook werkt de plaatsing van de zonnepanelen op een plat dak anders dan op een schuin dak. Gelukkig beschikken wij over de juiste kennis om voor u het maximale rendement te genereren. 

Zonnepanelen- en airco installatie Rosmalen   

 

We zijn bij Gek op zon niet alleen een expert op het gebied van zonnepanelen. U kunt namelijk ook door ons een airco laten installeren. Met de opwarming van de aarde neemt het aantal warme dagen in Nederland toe. De behoefte aan een goede airconditioning stijgt daardoor bij veel mensen. Deze ontwikkeling is begrijpelijk. Een airco draagt op warme dagen namelijk bij aan meer wooncomfort. 

 

Wilt u ook een airco kopen? Vraag ons dan naar de mogelijkheden. Wij kunnen u bij de aanschaf van een split airco een mooie combi deal aanbieden. Met dit type airco haalt u niet alleen koele lucht, maar ook echte kwaliteit in huis. En dat allemaal voor een zeer gunstige prijs. Bent u nieuwsgierig naar de mogelijkheden voor uw woning? Vraag dan direct een offerte aan voor zonnepanelen in Rosmalen.

Ons installatiebedrijf beschikt over een STEK-certificering en een InstallQ certificering

bottom of page