top of page

Zonnepanelen Empel

Wij leveren u de beste kwaliteit!

Zonnepanelen Empel

 

In Empel kiezen steeds meer mensen voor de aanschaf van zonnepanelen. Deze ontwikkeling is uiteraard niet zonder reden. De behoefte aan verduurzaming neemt in Nederland toe. Zonnepanelen zijn dé manier om invulling te geven aan deze verduurzaming. Wilt u ook uw woning verduurzamen? Dan bent u bij Gek op zon aan het juiste adres. 

Voor het behalen van het maximale rendement is de kwaliteit van de panelen van groot belang. Wij werken daarom ook alleen maar met zonnepanelen en omvormers van hoge kwaliteit. Hierdoor bent u verzekerd van een maximale opbrengst. Wilt u ook graag zonnepanelen op uw dak laten plaatsen, maar zit u nog met vragen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder. 

Zonnepanelen plat dak 


Wilt u zonnepanelen laten installeren op uw woning in Empel? Dan is het begrijpelijk dat u vragen heeft. Want hoeveel zonnepanelen heeft u nodig voor een lucratieve opbrengst? En wat kost het plaatsen van deze panelen precies? De antwoorden op deze vragen zijn niet eenduidig. Ieder dak is namelijk anders. Het hangt dus allemaal af van uw specifieke situatie. 

 

De zonnepanelen installatie verloopt bij een plat dak bijvoorbeeld anders dan bij een schuin dak. Bij het plaatsen van zonnepanelen op een schuin dak zijn we afhankelijk van de helling van het dak. Bij een plat dak kunnen we de stand van de panelen zelf zo veel mogelijk optimaliseren. Uiteraard hangen de uiteindelijke kosten samen met de oppervlakte van uw dak. Hoe groter uw dak is, hoe meer panelen u in principe kunt plaatsen. 

Een airco laten installeren in Empel


U kunt bij ons niet alleen terecht voor de installatie van zonnepanelen, maar ook voor airco installatie in Empel. Door het veranderende klimaat neemt het aantal warme dagen in Nederland toe. Hierdoor is er meer behoefte aan verkoeling in huis. Wij begrijpen deze behoefte en dragen daarom graag bij aan een aangenamer klimaat bij u thuis. Ook bij de airconditionings hebben wij kwaliteit hoog in het vaandel staan. Wij willen dat u lang plezier heeft van uw airco. We investeren daarom enkel in goed materiaal.

 

Zo kunt u optimaal genieten van de lange levensduur van uw airconditioning. Wilt u een airconditioning kopen? Neem dan bij ons een kijkje. Wij leveren apparatuur van de beste kwaliteit voor een mooie prijs. Zo hebben we bijvoorbeeld een mooie combi deal bij de aanschaf van een split airco. Benieuwd naar de mogelijkheden? Bel of mail ons dan gelijk! 

Ons installatiebedrijf beschikt over een STEK-certificering en een InstallQ certificering

bottom of page