top of page

Referenties

Waarderingen van onze klanten

 

Bij mij zijn Sander en Rob vorige week geweest om 12 panelen te plaatsen op een snikhete dag. De mannen hebben zich in het zweet gewerkt en een mooi stukje vakwerk opgeleverd. Ik ben zeer tevreden over de zorgvuldige plaatsing en het netjes achterlaten van de werkplek. Qua opbrengst kan ik nog niet zo veel zeggen omdat het pas een week draait maar de getoonde grafieken beloven veel goeds. Het terug vragen van de BTW is ook al in gang gezet door Sander.

Marcel - Plaatsing van 12 panelen - Waalwijk

Perfect en snel geplaatst en goed meegedacht over de meest ideale plaatsing. Door ons aparte dak was dat best wel een uitdaging. Systeem werkt boven verwachting.

Marcel - Plaatsing van 12 panelen - Oudheusden

Beste Sander en Rob. Na een jaar in productie, overtreft de opbrengst de verwachting. Deze was ca 3825 kWh per jaar, maar bedraagt alleen al dit jaar met 4290 kWh ruim 75% van het door Essent geschatte jaar verbruik. En het jaar is nog niet om, dus dit kan alleen maar nog beter worden. Kijk ik naar de productie totale looptijd, is dat zelfs 81%. Dus volgens mij doet het systeem goed zijn best. Tot zover de cijfers, nu jullie cijfer: een dikke 10. Dit door het soepel eerste contact en goede advies, alsmede de snelle en fijne levering. Alles was direct tip top in orde.

Anoniem - Plaatsing van 18 panelen - 's-Hertogenbosch

Rob en Sander hebben netjes het werk gedaan. Snel kunnen leveren en netjes geïnstalleerd wij hebben 9 panelen die goed hun werk doen. Na een duidelijke uitleg weet ik waar ik op moet letten en kan nu genieten van een lagere rekening Zeker een aanrader

 

Mark en Vera - Plaatsing van 9 panelen - 's-Hertogenbosch

Sinds 1 juni 2019 profiteren wij nu van de door jullie geplaatste zonnepanelen op het platte dak van onze woning-uitbouw. Sowieso ervaren wij uitstekende werking en verwachte opbrengst van de panelen. Maar vooral bedankt voor de snelle levering en keurige montage door jullie als team. Begonnen werd met de installatie direct in de ochtend van 1 juni 2019 en om 15.00u begon de teller al te lopen. Opbrengst door de panelen is mooi te monitoren in de app van de installatie. Klasse, en vooral dank!

Henk - Plaatsing van 21 panelen - Engelen

Ik ben zeer tevreden over de plaatsing van de zonnepanelen, alles is volgens afspraak verlopen. De mensen hebben zeer hard gewerkt en zijn door gegaan tot alles klaar was en netjes opgeruimd.

Henk - Plaatsing van 12 panelen - Hedel

Rob en Sander werken snel en netjes goed advies en komen hun afspraken na .

F - Plaatsing 20 panelen - Engelen

Ze hebben bij ons een laadpaal geplaatst voor de auto super geregeld super service

-

Via een collega kwam ik met Sander van Gek op Zon in contact. De mannen van van Rooij hebben perfect volgens afspraak de installatie aangelegd in juli 2020 en de beloofde 10.000 kWh per jaar gaan we makkelijk halen. Er werd netjes gewerkt en correct gecommuniceerd. Van het in 1 keer uitbrengen van een prima offerte, de aanleg, het koppelen van de app, tot en met het regelen van de terugbetaling van de BTW. De strak zwarte panelen liggen er snoerstrak op, een plaatje dat zich ook nog snel gaat terug verdienen. Kortom: een aanrader!

Marcel - Plaatsing van 33 panelen - Grathem

Heren wat hebben jullie hard gewerkt in die hitte. Niet zeuren en gewoon doorgaan. Zelfs toen er een foutje in kwam paar weken later, had je dat al opgemerkt voordat wij het zagen. Ook dit werd meteen netjes opgelost. Wij raden jullie dan ook zekerste weten aan

Jack en Nicolle -  Plaatsing van 18 panelen - Uden

Sander en Rob hebben na een prettig eerste contact een keurige offerte gemaakt en hebben vervolgens in één dag de panelen keurig gelegd en aangesloten. Alles werkt naar behoren, wij zijn zeer tevreden en bevelen ‘Gek op zon’ dan ook van harte aan!

Lianne & Gert Jan - Plaatsing van 15 panelen - Haarsteeg

We zijn erg tevreden over het geleverde werk! Ik heb jullie gewoon op het internet gevonden en mede door de goede referenties de knoop doorgehakt om jullie de opdracht te gunnen. 40 panelen op 1 dag compleet geïnstalleerd en superstrak op het dak. Het systeem werkt prima en levert ruim voldoende stroom. Jullie bedrijf kan ik aan iedereen aanbevelen!!!!

Johan Bruijsters - Plaatsing van 40 panelen - Hedikhuizen

Vaklui. Hebben airco geleverd met respect voor je interieur. Werken netjes, en laten alles schoon achter. Luisteren naar je wensen, en leggen alles geduldig uit. Ook de voorwaarden voor de lange garantietermijn zijn prima!

John  - Plaatsing van 1 airco - 's-Hertogenbosch

Beste Rob en Sander, jullie hebben zoveel mogelijk werk uit handen genomen, dat is hoe ik het heb ervaren.De service, klantgerichtheid, prijs-kwalititeit en vakkundigheid van dit bedrijf is echt super! Ik heb in de buurt al zeker geadviseerd dat iedereen bij "Gek op Zon" zonnepanelen moet aanschaffen. Top gedaan!

Bob - Plaatsing van 14 panelen - Oudheusden

Echte harde werkers. Dat zijn de mannen van Gek op Zon!

Zeer tevreden en blij met de plaatsing van de zonnepanelen op ons dak. Ga zo door!

P.J.F. Roelofs - Plaatsing van 24 panelen - Engelen

Sander en Rob, klasse werk! Goede service, goede communicatie, top werk geleverd. Dank!

 

Sietse en Romy - plaatsing van 16 panelen - Engelen

Beste Sander en Rob,

 

Ik ben heel tevreden over het zorgvuldige overleg; de goede communicatie en ook service achteraf. De panelen zijn bovendien van uitstekende kwaliteit. Ik behaal n heel hoog rendement.

Mariëlle - plaatsing van 15 panelen - Engelen

Rob en Sander hebben prima werk geleverd we zijn er echt blij mee goede service , echt een aanrader

Joop - plaatsing van 12 panelen - Engelen

Hallo Sander en Rob,
Van onze wensen/eisen met betrekking tot de zonnepanelen hebben jullie een mooie installatie opgezet.
Goed verzorgd en duidelijke communicatie en informatie voor en tijdens de daadwerkelijke installatie van de zonnepanelen.

Panelen liggen er netjes op tevens is de bekabeling ook netjes weggewerkt naar de omvormer toe.
Verder hebben jullie ook het afval meegenomen.

Wat wij verder op prijs stelden was dat de btw teruggave ook geregeld werd via jullie, en dat wij daar geen omkijken naar hadden.

Jacco - Plaatsing 20 panelen - Herpen

Keurig netjes aangelegd conform afspraken. Alles werkt naar behoren tot op heden. Wij zijn pas 5 wintermaanden onderweg maar we zijn uiterst tevreden.

Atie - Plaatsing 12 panelen - Rosmalen

Rob en Sander zijn echte vakmensen en vormen een perfect team! Onlangs 27 panelen laten plaatsen, alles keurig volgens afspraak en met de hoogste kwaliteit, hetvrendement is boven verwachting hoog. Uitstekende service zoals dat van een kwaliteitsbedrijf verwacht mag worden! Nogmaals dank voor alles!

Edward en Ank -  Plaatsing van 27 panelen - Vlijmen

Probleem prima en vlot opgelost! Een paar maanden na de installatie bleek de binnenunit van de airco niet 100% naar behoren te werken. Sander en Rob ondernamen direct actie en hebben na overleg met de importeur, het probleem adequaat verholpen!

John - Plaatsing airco - 's-Hertogenbosch

Prima vak lui, werken netjes en laten alles schoon achter. Bovendien houden ze zich keurig aan de afgesproken planning. Aanrader dus

Toon - Plaatsing van 8 panelen + airco - Engelen

​We genieten nu volle 21 maanden van de installatie. Rob en Sander hebben zeer effectief een kwaliteitsinstallatie opgeleverd. Door de stijgende elektriciteitskosten zal de installatie zich al dit 2023 jaar terugverdienen. GekOpZon maakt de bedrijfsambities waar en heeft aan ons weer een zeer tevreden klant. Rob en Sander bedankt dat jullie aanwezig waren toen we jullie nodig hadden. 

Kalevski - Plaatsing van 10 zonnepanelen

Na plaatsing bij 2 familieleden zijn ook wij bij Sander en Rob terecht gekomen. Zeer snel een hele nette offerte mogen ontvangen en met wat geluk kon ook de plaatsing heel snel volgen. Alles netjes volgens afspraak en na plaatsing alles netjes achtergelaten. Kortom, ontzettend tevreden. Nu mag de zon weer gaan schijnen.

Jasper & Karin - Plaatsing van 9 zonnepanelen

Schrijf ook een referentie!

Bedankt voor de referentie!

bottom of page