top of page

Zonnepanelen Vlijmen

Wij leveren u de beste kwaliteit!

Zonnepanelen Vlijmen

 

In Vlijmen zijn steeds meer daken voorzien van zonnepanelen. Behoort uw dak tot de uitzondering, maar wilt u hier verandering in brengen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij kunnen uw woning op professionele wijze voorzien van kwalitatief hoogwaardige zonnepanelen. Bent u klaar voor een lagere energierekening? Laat dan zonnepanelen plaatsen op uw dak! 

 

Bij ons staat kwaliteit voorop. Dit ziet u terug op verschillende vlakken. Zo leveren wij enkel zonnepanelen van de beste kwaliteit. Voor de installatie van de panelen gebruiken wij alleen maar sterke installatiematerialen. Tevens investeren wij in onze kennis. Hierdoor kunnen wij u niet alleen de beste producten, maar ook de beste dienstverlening leveren. Dus zoekt u een expert op het gebied van zonnepanelen installatie in Vlijmen, Nieuwkuijk of omgeving? Dan moet u bij ons zijn. 

Zonnepanelen installatie

Bij de installatie van zonnepanelen in Vlijmen komt een hoop kijken. Zo komt het bijvoorbeeld heel nauw hoe de panelen worden geplaatst. Zonnepanelen op een plat dak vragen om een andere aanpak dan zonnepanelen op een schuin dak. Wanneer de panelen verkeerd worden geplaatst, is dat nadelig voor het rendement. Voor de juiste plaatsing is kennis en sterk materieel vereist. Dit zijn aspecten waar wij over beschikken. Hierdoor bent u bij ons verzekerd van een optimale opbrengst gedurende de volledige levensduur van de panelen. 

 

Het kopen van zonnepanelen is niet iets wat u dagelijks doet. Het betreft een serieuze investering die u weloverwogen wilt doen. Het is dan ook begrijpelijk dat u graag eerst de vragen waar u mee zit, beantwoord wilt hebben. Want wat kost een set zonnepanelen? En hoeveel zonnepanelen zijn er nodig voor een interessant rendement? Dit zijn allemaal vragen waar wij uw graag antwoord op geven. Bel of mail ons. Dan kijken we samen naar de mogelijkheden. 

Airco installatie in Vlijmen

Bij Gek op zon kunt u niet alleen maar zonnepanelen laten installeren. U kunt bij ons ook terecht voor de installatie van uw airconditioning. In Nederland neemt de vraag naar airconditionings toe. Gezien de toenemende warmte in ons land is dit een begrijpelijke ontwikkeling. Wilt u uw woning ook voorzien van een aangenaam klimaat? Overweeg dan de aanschaf van een van onze airco’s

 

Een airco laten installeren brengt uiteraard kosten met zich mee. Echter, bij ons bent u verzekerd van een mooie prijs. Zo kunt u bij ons bijvoorbeeld een interessante combi deal krijgen bij de aanschaf van een splitairco. Wanneer u dit product bij ons aanschaft én door ons laat installeren, betaalt u een aantrekkelijke prijs. Benieuwd naar deze deal of heeft u andere vragen? Laat het ons dan weten!

Ons installatiebedrijf beschikt over een STEK-certificering en een InstallQ certificering

bottom of page