top of page

Laadpaal Plaatsen Vlijmen

Wij leveren u de beste kwaliteit!

Laadpaal Plaatsen Vlijmen

Laadpaal plaatsen Vlijmen of in (de omgeving van) Nieuwkuijk? Dan moet u bij Gek op zon zijn. Wij zijn dé expert op het gebied van laadpaal installatie. Van het installeren van laadpalen aan huis tot de installatie van elektrische laadpalen bij bedrijven. Wij doen het allemaal, op basis van uitgebreide kennis en ervaring. 

 

Onze toewijding gaat verder dan alleen het plaatsen van de laadpaal. We kijken vooraf altijd goed naar uw specifieke situatie om zo een gedegen advies te vormen. Dankzij deze individuele service zijn we in staat om altijd voor iedereen een passend laadstation te realiseren. Wilt u weten wat de mogelijkheden voor de plaatsing van een laadpaal bij uw woning of bedrijf zijn? Neem dan direct contact met ons op! 

 

Laadpaal laten plaatsen bij bedrijf

Elektrische auto’s vullen alsmaar meer het straatbeeld. En dat zal de komende jaren alleen maar meer worden. Bedrijven ontkomen er daardoor niet aan om hun bedrijventerrein uit te rusten met elektrische laadpalen. 

 

Werknemers die elektrisch rijden, moeten de gelegenheid hebben om tijdens een werkdag hun auto op te laden. Daarnaast straalt u met uw bedrijf duurzaamheid uit als u uw terrein van laadpalen laat voorzien. Een win-winsituatie voor werknemer én werkgever. Wilt u bij uw bedrijf een laadpaal plaatsen Vlijmen? Wij staan voor u klaar. 

 

Eigen elektrische laadpaal aan huis

Naast bedrijven kiezen ook particulieren steeds vaker voor de aanschaf van een laadpaal. Een keuze die voor elektrische rijders enkel logisch te verklaren valt. Wanneer u naar huis gaat, wilt u niet nog op zoek hoeven te gaan naar een laadpaal. Eindeloos rondjes rijden om te zien dat elke laadpaal reeds bezet is door buurtbewoners, is simpelweg verre van ideaal.

 

Een eigen laadpaal naar huis biedt dan uitkomst. Maar wat kost een laadpaal? De kosten voor het plaatsen van een laadpaal zijn verschillend per situatie. Het hangt namelijk mede af van het type laadpaal dat u kiest en de benodigde montagewerkzaamheden. Een eenduidige prijs valt er dus niet te geven. Wel kunnen we u een prijsopgave geven voor uw specifieke situatie. Vraag hiervoor vrijblijvend een offerte aan.

 

Goedkoper uit met zonnepanelen

Als u uw benzineauto vervangt door een elektrische auto, hoeft u niet langer benzinekosten te betalen. Wel dient u elektriciteit voor uw auto te betalen. Echter, deze kosten kunt u zelf laag houden. En dan bedoelen we niet door minder te rijden! 


U kunt naast een laadpaal ook zonnepanelen laten plaatsen. Deze wekken energie op waarmee u uw auto weer van stroom kunt voorzien. Het is een duurzame keuze voor het milieu én voor uw portemonnee. Heeft u vragen over een laadpaal plaatsen Vlijmen? Of over de plaatsing van zonnepanelen Vlijmen of (split) airco’s? Bel of mail ons!

bottom of page