top of page

Zonnepanelen installatie

Wij leveren u de beste kwaliteit!

Wij zijn ervan overtuigd dat niet alleen kennis en een goed geplaatste installatie, maar ook de producten van zeer hoge kwaliteit moeten zijn als een installatie minimaal 25 jaar goed moet werken. Omdat wij achter onze producten staan bieden wij tot 5 jaar garantie op onze montage!

Wij werken enkel met de beste merken zonnepanelen, omvormers en montagematerialen. Wij als monteurs willen het beste werk voor de klant afleveren. Daarom hebben wij verschillende cursussen met succes afgerond en zijn InstalQ gecertificeerd. Ook zijn wij erkend installateur van diverse merken omvormers zoals Solardedge en GoodWe. Uiteraard blijven wij op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen en veranderingen op de markt.


Een zonnestroom installatie is een behoorlijke investering, dus wilt u ook dat deze investering gegarandeerd terug verdiend kan worden.

Wij houden het proces van A tot Z in eigen hand, van inkoop tot verkoop, dus geen kosten voor administratief personeel of kantoor. Wij laten u als consument daarvan meeprofiteren. Alle contacten verlopen direct met ons waardoor u van duidelijke afspraken en service gegarandeerd bent.

Zit u met vragen omtrent de kosten van de aanschaf van de zonnepanelen? Wilt u weten hoeveel zonnepanelen nodig zijn voor het behalen van het maximale rendement? Of wilt u simpelweg weten wat de algemene mogelijkheden voor uw woning zijn?  Vraag dan direct een vrijblijvende offerte aan!

 

Vrijblijvende offerte aanvragen 

Bedankt! We sturen je binnenkort een offerte.

bottom of page