top of page

Zonnepanelen Berlicum

Wij leveren u de beste kwaliteit!

Zonnepanelen Berlicum

 

In Berlicum neemt het aantal woningen dat van zonnepanelen is voorzien toe. Deze toename is goed te verklaren. Zonnepanelen zijn een zeer lucratief middel voor de opwekking van energie. De panelen zijn namelijk niet alleen duurzaam voor het milieu, maar ook voor uw portemonnee. Na het plaatsen van de zonnepanelen zal uw maandelijkse energierekening fors dalen. Zo start u dus direct met het terugverdienen van uw investering. 

Veel mensen vragen zich af hoe snel ze de investering terugverdiend hebben. Dit hangt uiteraard van verschillende factoren af. Zo hangt de opbrengst van de panelen samen met de kwaliteit van de installatie. Wij bij Gek op zon hebben kwaliteit hoog in het vaandel staan. Wij werken dan ook enkel met zonnepanelen en omvormers van de beste kwaliteit. Daarnaast investeren we ook in onze kennis. Zo kunnen we u van een optimale dienstverlening voorzien. 

Hoeveel zonnepanelen nodig?


Wilt u zonnepanelen laten installeren in Berlicum? Dan is het begrijpelijk dat u vooraf uw vragen beantwoord wilt hebben. Want hoeveel zonnepanelen heeft u precies nodig? En wat kost het plaatsen van de panelen eigenlijk? De antwoorden op deze vragen hangen af van uw specifieke situatie. Wilt u zonnepanelen op een plat dak laten plaatsen? Of gaat het om zonnepanelen op een schuin dak? 

Ieder dak is anders. Hier dient met de plaatsing van de zonnepanelen op ingespeeld te worden. Voor het behalen van het maximale rendement is de manier van plaatsen essentieel. Door een verkeerde plaatsing van de panelen kunt u een hoop zonuren en daarmee opbrengsten mislopen. Wilt u zeker zijn van een juiste plaatsing van de panelen? Neem dan contact met ons op! Wij kunnen u dankzij onze kennis en goed materieel van het beste rendement voorzien. 

Zonnepanelen installatie en airco installatie Berlicum


U kunt bij ons niet alleen terecht voor het kopen van zonnepanelen. Wij zijn namelijk ook een expert op het gebied van airco installatie. Steeds meer mensen willen een airco laten installeren in huis. Een begrijpelijke ontwikkeling met het toenemend aantal warme dagen in Nederland. 

De airconditionings zijn, net zoals de zonnepanelen, van goede kwaliteit. Door de goede kwaliteit van de producten is de levensduur optimaal. Zo kunt u langdurig genieten van een aangenaam leefklimaat in huis. Benieuwd naar de kosten van onze airco’s? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij kunnen u dan bijvoorbeeld meer vertellen over de mooie combi deal bij aanschaf van een splitairco. Ook voor overige vragen kunt u ons altijd bellen of mailen. 

Ons installatiebedrijf beschikt over een STEK-certificering en een InstallQ certificering

bottom of page