Over ons

Wij leveren u de beste kwaliteit!

Wij zijn ervan overtuigd dat niet alleen kennis en een goed geplaatste installatie, maar ook de producten van zeer hoge kwaliteit moeten zijn als een installatie minimaal 25 jaar goed moet werken. Omdat wij achter onze producten staan bieden wij tot 5 jaar garantie op onze montage! 


Een zonnestroom installatie is een behoorlijke investering, dus wilt u ook dat deze investering gegarandeerd terug verdiend kan worden.

Wij houden het proces van A tot Z in eigen hand, van inkoop tot verkoop, dus geen kosten voor administratief personeel of kantoor. Wij laten u als consument daarvan meeprofiteren. Alle contacten verlopen direct met ons waardoor u van duidelijke afspraken en service gegarandeerd bent.

Verder kunt u als particulier de btw op uw installatie terugvorderen.

Dit kunnen wij voor u regelen!

 

Wij staan u graag te woord voor informatie en een offerte.

Wij zijn telefonisch bereikbaar op tel: 06-26889950 – 06-51189632,

of laat een berichtje achter via onze contactformulier.

 

Zonnige groet,

 

Rob en Sander van Rooij

 

Persoonlijk contact

U heeft altijd persoonlijk contact met degene die de montage verzorgd, daardoor is het duidelijk waar u aan toe bent en voorkomen wij misverstanden.

 

Gespecialiseerd

Onze installateurs zijn gespecialiseerd in werken op het dak. Komen wij problemen tegen, zullen wij het bij u onder de aandacht brengen, adviseren en eventueel repareren.

Erkende installateurs

Wij hebben diploma’s behaald voor het installeren, aansluiten en de theorie van zonnestroom installaties. Daarvoor hebben wij onze SEI (stichting erkende installatie bedrijven) erkenning gekregen.

Wij zijn te vinden als vakbekwame installateur op de volgende website:

https://echteinstallateur.nl/zoek-een-sterkin-erkende-installateur/5221

Kwaliteit

Wij bieden zeer hoogwaardig kwalitatieve panelen aan, Waaronder LG en Solarworld (Duits). Daarnaast bieden wij een exclusief montagesysteem aan, zeer netjes afgewerkt en geschroefd aan het dak.

Geen overheadkosten

Doordat u te maken heeft met een klein bedrijf zijn er geen overheadkosten waardoor u nooit teveel betaald voor uw installatie. 

Korte levertijd

Door goede afspraken met onze leveranciers hebben wij een korte levertijd.

 

Eigenaren:

Rob van Rooij

Sander van Rooij

Adres:

Kraanvogellaan 36

5221 GB  's-Hertogenbosch

Telefoon:

06-26889950 en 06-51189632

Bereikbaar op werkdagen tussen 9:00 en 17:30 uur

E-mail:

info@gekopzon.nl

KVK-nummer:

56916825

© 2013 - 2020 Gek op zon