top of page

Laadpaal Plaatsen Empel

Wij leveren u de beste kwaliteit!

Laadpaal Plaatsen Empel

 

Laadpaal plaatsen Empel door een vakkundig bedrijf? Dan zit u bij ons goed. Wij zijn dé specialist op het gebied van laadpaal installatie. Of u nu een laadpaal aan huis of op een bedrijventerrein wilt laten plaatsen, maakt niets uit. Bij Gek op zon voorzien we eenieder in elke situatie van een passend laadstation voor elektrische auto’s. 

 

Het aantal elektrische auto’s op de weg neemt toe. En deze stijging zal de komende jaren alleen maar verder toenemen. In de praktijk neemt het aantal laadpalen op openbare terreinen niet snel genoeg toe. Hierdoor is het vaak dringen voor een plekje bij een laadpaal. Wanneer u elektrisch rijdt, is het dan ook simpelweg praktischer om zelf een laadpaal aan huis te hebben. Bovendien is dit uiteindelijk ook goedkoper. Wilt u weten wat de mogelijkheden voor de installatie van een laadpaal voor u zijn? Neem contact met ons op!

 

Elektrische laadpaal voor particulieren en bedrijven

Elektrisch rijden is de toekomst en dus willen steeds meer bedrijven elektrische laadpalen aanschaffen. Dit is iets dat bij ons kan. Wij verzorgen namelijk niet alleen de installatie van elektrische laadpalen voor particulieren. Ook bedrijven kunnen op ons vakmanschap rekenen.

 

Toch omvat ons klantenbestand ook een groot aantal particulieren. En zegt u nu zelf, wat doet u liever? Na een werkdag lang rondrijden op zoek naar een elektrische laadpaal die vaak al bezet is? Of rechtstreeks naar huis rijden en simpelweg de stekker van uw eigen laadpaal in uw auto steken? Precies! Bij Gek op zon helpen we u bij het realiseren van een goede oplaadplek. 

 

Laadpaal laten plaatsen: wat zijn de kosten?

Een laadpaal laten installeren, klinkt voor elektrische rijders interessant. Maar wat kost een laadpaal plaatsen Empel precies? De kosten voor het installeren van een laadpaal zijn per geval verschillend. 

 

Laadpalen zijn in verschillende uitvoeringen verkrijgbaar die elk weer een ander prijskaartje hebben. Daarnaast hangt de prijs ook af van de omvang van de montagewerkzaamheden die moeten worden uitgevoerd. Vraag een offerte aan als u een goede prijsindicatie van ons wilt ontvangen. Wij maken dan een prijsopgave voor uw specifieke situatie. 

 

Laat de zon uw kilometers betalen!

 

Zonnepanelen en laadpaal plaatsen? Het kan bij Gek op zon allemaal. Wij plaatsen laadpalen, zonnepanelen en (split) airco’s. Vooral de zonnepanelen worden vaak in combinatie met een laadpaal bij ons aangeschaft. U kunt de zon namelijk (gedeeltelijk) uw kilometers laten betalen. 


De elektriciteit voor de accu van uw auto kost geld wanneer u dit van het net moet gebruiken. Echter, met zonnepanelen Empel kunt u ook elektriciteit zelf opwekken. U drukt hiermee de elektriciteitskosten voor de auto. En met het opwarmende klimaat worden zonnepanelen alleen maar lucratiever. Een interessante (en bij ons zeer betaalbare!) investering dus, zeker in combinatie met een laadpaal plaatsen Empel.

bottom of page