top of page

Zonnepanelen Wijk en Aalburg

Wij leveren u de beste kwaliteit!

Zonnepanelen Wijk en Aalburg

 

Overweegt u de aanschaf van zonnepanelen voor uw woning in Wijk en Aalburg? Dan helpen wij van Gek op zon u graag verder. Sommige mensen schuiven het kopen van zonnepanelen voor zich uit. Het betreft immers een grote investering. Maar hoe groot is de investering? En waarom gingen zo veel mensen u al voor bij het plaatsen van zonnepanelen?

 

Zonnepanelen laten installeren in Wijk en Aalburg betreft inderdaad een serieuze investering. Echter, deze investering verdient u uiteindelijk terug. Zodra uw dak van zonnepanelen is voorzien, daalt uw maandelijkse energierekening. Doordat u maandelijks veel geld bespaart, verdient u niet alleen de investering terug. De panelen gaan u uiteindelijk ook geld opleveren. Wilt u ook geld besparen? Laat uw dak dan van zonnepanelen voorzien!

Zonnepanelen schuin dak en plat dak

 

Het aanschaffen van zonnepanelen betreft een lucratieve investering. Echter, hoe lucratief de panelen uiteindelijk zijn, hangt af van de plaatsing. Zo werkt de plaatsing van zonnepanelen op een plat dak anders dan op een schuin dak. Zonnepanelen moeten veel zon vangen voor een goede opbrengst. Het is dus van belang dat de panelen niet in een schaduw positie worden geplaatst. Uitgebreide kennis en goed materieel zijn dus de basis voor een goed rendement. Dit zijn aspecten waar u bij Gek op zon op kunt rekenen. 

 

Wij hebben kwaliteit hoog in het vaandel staan. Wij willen dat u langdurig optimaal kunt genieten van uw zonnepanelen in Wijk en Aalburg. Daarom investeren wij enkel in zonnepanelen en omvormers van hoge kwaliteit. Daarnaast gebruiken we voor de installatie van de panelen alleen maar de beste materialen. Omdat daarnaast vakkennis van belang is voor een goede plaatsing, investeren wij ook hierin. Zo bent u verzekerd van een serieus stukje vakmanschap. Heeft u vragen over de plaatsing? Neem dan contact met ons op!

Zonnepanelen én airco installatie Wijk en Aalburg

 

Bij Gek op zon zijn we niet alleen een expert op het gebied van zonnepanelen installatie Wijk. U kunt door ons ook een airco laten installeren. Voor de airco’s geldt, net als voor de zonnepanelen, dat we enkel kwaliteit leveren. Hierdoor kunt u maximaal genieten van uw apparaat dankzij een optimale levensduur. 


Maar wat kost een airconditioning eigenlijk? En wat bedragen de kosten voor de installatie van de airco? Bij ons krijgt u waar voor uw geld. Wij leveren kwaliteit tegen een goede prijs. Zo hebben we bijvoorbeeld een mooie combi deal bij de aanschaf van een split airco. Benieuwd wat deze deal inhoudt? Of heeft u andere vragen? Bel of mail ons dan direct! Wij helpen u graag verder.

Ons installatiebedrijf beschikt over een STEK-certificering en een InstallQ certificering

bottom of page