top of page

Laadpaal Plaatsen Wijk en Aalburg

Wij leveren u de beste kwaliteit!

Laadpaal Plaatsen Wijk en Aalburg

Laadpaal plaatsen Wijk en Aalburg? Daarvoor moet u bij Gek op zon zijn. Wij weten alles omtrent de installatie van een elektrische laadpaal. Wij verzorgen dan ook niet alleen de plaatsing van de laadpaal. We kijken vooraf eerst mee naar uw specifieke situatie. Welk type laadpaal is de beste keuze? Waar kan de laadpaal staan? En welke montagewerkzaamheden moeten er worden verricht? Bij ons krijgt u antwoord op deze vragen. 

 

Wij zijn van origine een familiebedrijf dat kwaliteit hoog in het vaandel heeft staan. We leveren op de eerste plaats altijd de beste service. Van het eerste contactmoment tot eventuele vragen na de plaatsing van de laadpaal. Wij staan voor u klaar. Daarnaast werken we uitsluitend met materieel van hoogwaardige kwaliteit. Zo kunnen we altijd en overal de beste laadinfrastructuur creëren. Wilt u weten wat we in uw specifieke situatie kunnen betekenen? Neem direct contact op!

 

Elektrisch laden bij bedrijf of woning

Naarmate het aantal elektrische auto’s op de weg stijgt, is er ook behoefte aan steeds meer laadplekken. Elektrisch rijden wordt alom geprezen, maar er heerst ook frustratie over de beschikbaarheid van laadpalen. Begrijpelijk, want hoe vervelend is het als u na een lange werkdag eindeloos moet zoeken naar een beschikbare laadpaal? Precies! Kies daarom voor een eigen laadpaal aan huis. Gek op zon plaatst hem snel en vakkundig voor u. 

 

Ook bedrijven kunnen op onze kennis en ervaring omtrent de installatie van laadpalen rekenen. Heeft u een bedrijf en wilt u met uw bedrijf uw steentje bijdragen aan een groenere wereld? En wilt u tegelijkertijd werknemers en zakenrelaties die elektrisch rijden ondersteunen? Laat het ons weten! We kijken graag met u mee naar de mogelijkheden. 

 

Kosten voor een elektrische laadpaal

Een laadpaal laten plaatsen klinkt wellicht interessant, maar wat kost een laadpaal eigenlijk? Zoals met alles wilt u logischerwijs vooraf weten met welke kosten u rekening moet houden. Een eenduidige prijs valt er niet te geven, iedere situatie is immers anders. 

 

De kosten hangen mede af van het type laadpaal en de benodigde montagewerkzaamheden. Indien u een concrete prijsopgave wenst te ontvangen, kunt u een offerte aanvragen. Wij komen dan snel met een kostenplaatje dat gebaseerd is op uw specifieke situatie. 

 

Onze overige diensten

Naast een laadpaal laten installeren, kunt u ook bij ons terecht voor de installatie van zonnepanelen. Met zonnepanelen Wijk en Aalburg laat u de zon het elektriciteitsverbruik van uw auto (deels) betalen. Het is dan ook begrijpelijk dat veel elektrische rijders hiervoor kiezen. 

 

Als wij voor u zonnepanelen en laadpaal plaatsen, kunt u rekenen op een interessante combideal. Wilt u meer weten hierover of heeft u wellicht interesse in de plaatsing van een split airconditioning? Bel of mail ons dan gerust.

bottom of page