top of page

Laadpaal Plaatsen Kerkdriel

Wij leveren u de beste kwaliteit!

Laadpaal Plaatsen Kerkdriel

 

Laadpaal plaatsen Kerkdriel, Velddriel of omgeving? Dan bent u bij Gek op zon aan het juiste adres! Wij verzorgen de plaatsing van elektrische laadpalen voor particulieren en bedrijven. De laadpalen die wij plaatsen zijn van de beste kwaliteit. Bovendien hebben wij bij onze service eveneens kwaliteit centraal staan. We geloven namelijk dat kwaliteit, in de breedste zin van het woord, de basis vormt. 

 

Heeft u na het plaatsen van de elektrische laadpaal nog vragen? Dan staan we ook voor u klaar om deze te beantwoorden. Bij ons stopt de service niet nadat de laadpaal is geplaatst. Wij hechten waarde aan duurzaamheid, ook in de vorm van klantrelaties. Dus wilt u een eigen laadpaal aan huis hebben? Of wilt u als bedrijf een laadpaal laten installeren op het bedrijventerrein? Neem contact met ons op, wij helpen u verder. 

 

Eigen elektrische laadpaal bij bedrijf

De benzineauto wordt steeds verder vervangen door de elektrische auto. Bedrijven ontkomen er daardoor haast niet meer aan om een laadpaal te laten plaatsen. Van zakenrelaties tot werknemers. Steeds meer mensen zullen uw bedrijfspand in een elektrische bolide bezoeken. 

 

Het is als werkgever dan waardevol dat u elektrische laadstations faciliteert. Dit is plezierig voor uw zakelijke relaties. Maar het draagt ook op positieve wijze bij aan het imago van uw bedrijf. U straalt hiermee namelijk uit dat uw bedrijf zich inzet voor een groenere wereld. En dat is niet alleen duurzaam voor het milieu, maar ook voor de toekomst van uw bedrijf. Gek op zon helpt u graag bij het verwezenlijken van een goede elektrische laadomgeving. 

 

Aan huis een laadpaal laten plaatsen door experts

Kent u dat gevoel, dat u na een lange werkdag er naar uitkijkt om naar huis te gaan? Hoe fijn is het als u dan ook gewoon zonder enige vertraging naar huis kunt rijden? Helaas groeit het aantal laadpalen op openbare plekken niet snel genoeg mee met het aantal elektrische auto’s. Hierdoor zult u vaak een laadpaal aantreffen die reeds bezet is door een andere buurtbewoner. 

 

De frustratie die de zoektocht naar een laadpaal na een werkdag met zich meebrengt, is vervelend. Gelukkig is het iets dat helemaal geen bijkomend issue voor elektrische rijders hoeft te zijn. Laat een laadpaal aan huis plaatsen door de experts van Gek op zon! U kunt zo gewoon naar huis, zonder een lange zoektocht naar een laadpaal. Uw eigen laadpaal wacht dan namelijk gewoon thuis op u.

 

Elektrische laadpalen, zonnepanelen en split airco’s 

Bij Gek op zon zetten we ons in voor duurzaamheid. Dit doen we met onze laadpalen. Maar we zijn ook gespecialiseerd in de installatie van zonnepanelen en split airco’s. 


Maar wat kost een laadpaal eigenlijk? En wat kost zonnepanelen en laadpaal plaatsen? En wat zijn de kosten voor airco’s? Iedere situatie is anders, dus een eenduidige prijs valt niet te geven. Vraag een offerte aan! Dan ontvangt u een concrete prijsopgave voor uw specifieke situatie.

bottom of page