top of page

Zonnepanelen Ammerzoden

Wij leveren u de beste kwaliteit!

Zonnepanelen Ammerzoden

 

Zonnepanelen zijn steeds beter vertegenwoordigd op de daken in Ammerzoden, Hedel en omstreken. Voorheen was u een uitzondering als u zonnepanelen op uw dak had liggen. Tegenwoordig bent u een uitzondering als u geen zonnepanelen heeft. Deze trend is goed verklaarbaar. Zonnepanelen zijn namelijk niet alleen een duurzame, maar ook een lucratieve investering. 

Is uw dak nog niet voorzien van zonnepanelen, maar wilt u hier graag verandering in brengen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn een expert op het gebied van zonnepanelen installatie. Met onze uitgebreide kennis en kwalitatief goede materialen voorzien wij u van de beste zonnepanelen. 

Zonnepanelen laten installeren


Het kopen van zonnepanelen is geen dagelijkse bezigheid. Het is dan ook begrijpelijk dat u graag informatie vergaart alvorens u deze investering doet. Want wat kost de aanschaf van zonnepanelen? Hoeveel zonnepanelen heeft u nodig? En hoe snel ziet u de opbrengst van uw panelen terug op uw rekening? Dat zijn allemaal begrijpelijke vragen waar wij u graag een antwoord op geven. Neem contact met ons op! Dan lichten wij de mogelijkheden toe.

De installatie van zonnepanelen in Ammerzoden betreft een stukje vakmanschap. De basis voor een goed rendement wordt namelijk gelegd bij de plaatsing van de panelen. Voor een maximale opbrengst is het van belang dat de zonnepanelen zo veel mogelijk zonlicht krijgen. Hoe de zonnepanelen geplaatst worden, is dus essentieel. Hierbij speelt uiteraard ook het type dak een rol. Zonnepanelen op een plat dak vragen om een andere aanpak dan zonnepanelen op een schuin dak. Gelukkig beschikken wij over de benodigde kennis om alle daken van panelen te kunnen voorzien.  

Airco laten installeren in Ammerzoden


Naast zonnepanelen kunt u ook airconditionings door ons laten installeren in Ammerzoden. De aarde warmt op en dat is ook terug te zien aan het klimaat in Nederland. We krijgen in de zomermaanden steeds vaker met tropische temperaturen te maken. De behoefte aan een goede airco installatie in huis neemt hierdoor toe. Wilt u een kwalitatief goede airco laten plaatsen? Dan helpen wij u graag verder. 

Men denkt vaak dat de kosten van een airconditioning proportioneel hoog zijn. Maar dat geldt niet voor de airco’s bij Gek op zon. Wij leveren namelijk een hoogwaardige kwaliteit tegen een schappelijke prijs. De levensduur van onze producten is optimaal. Dit komt doordat wij enkel producten leveren van goede kwaliteit. Een voorbeeld van zo’n product is de split airco. Dit type airco is goed én dankzij een leuke combi deal heel aantrekkelijk geprijsd. Wilt u meer weten? Mail of bel ons!

Ons installatiebedrijf beschikt over een STEK-certificering en een InstallQ certificering

bottom of page