top of page

Laadpaal Plaatsen Vught

Wij leveren u de beste kwaliteit!

Laadpaal Plaatsen Vught

Laadpaal plaatsen Vught? Daarvoor zit u bij Gek op zon goed! Wij verzorgen de installatie van elektrische laadpalen voor particulieren en bedrijven. De laadpalen die wij plaatsen zijn uitsluitend van hoogwaardige kwaliteit. Zo realiseren we voor onze klanten altijd de beste laadomgeving voor de elektrische auto. 

 

Dat wij uitsluitend vakmanschap leveren, valt ook terug te lezen in de referenties. Wij zijn pas tevreden als de klant dat ook is. Zijn er na de installatie van een laadpaal vragen? U kunt altijd bij ons terecht. Wij leveren een goede service en die stopt niet bij de installatie van een laadpaal. Heeft u op voorhand vragen omtrent een laadpaal laten plaatsen? Neem dan contact met ons op!

 

Thuis een laadpaal laten installeren

Het aantal elektrische auto’s op de weg groeit. Maar het aantal elektrische laadpalen langs de openbare weg groeit niet hard genoeg mee. Het resultaat is dat het regelmatig dringen geblazen is om uw auto op te kunnen laden. Wanneer u zeeën van tijd heeft, is het zoeken naar een beschikbare laadpaal wellicht geen probleem. Maar de meeste mensen willen na een werkdag gewoon naar huis.

 

Een eigen laadpaal aan huis lost het probleem van een gebrek aan laadpalen naast openbare wegen op. Het zoeken naar een beschikbare laadpaal aan het einde van iedere werkdag is hiermee verleden tijd. U stopt thuis gewoon de stekker in uw, zoals u ook de stekker in uw telefoon stopt. Kinderlijk eenvoudig en buitengewoon praktisch.

 

Eigen laadpaal bij bedrijf

Niet alleen onder particulieren stijgt de vraag naar een laadpaal plaatsen Vught. Ook bedrijven ontkomen niet aan de plaatsing van laadpalen op hun terrein. Werknemers en zakenrelaties rijden steeds vaker elektrisch.  

 

Het is dan belangrijk om een oplaadpunt te kunnen faciliteren. Wilt u met uw bedrijf ook bijdragen aan een duurzame wereld? Laat dan een of meerdere laadpalen plaatsen door Gek op zon. Een goede laadplek gegarandeerd! 

 

Zonnepanelen en laadpaal plaatsen

Wat kost een laadpaal plaatsen Vught? Er valt geen eenduidige prijs te geven omdat elke situatie anders is. Wilt u inzicht in de exacte kosten voor de installatie van een laadpaal bij uw woning of bedrijfspand? Vraag dan een offerte aan. 


Regelmatig wordt er naast de aanschaf van een elektrische laadpaal gekozen voor de aanschaf van zonnepanelen. Een slimme keuze omdat u zo de energiekosten voor uw auto gedeeltelijk door de zon laat betalen. Bij ons kunt u de zonnepanelen tezamen met de laadpaal tegen een scherp tarief aanschaffen. Van laadpalen tot zonnepanelen en (split) airconditionings; bij Gek op zon dragen we bij aan een duurzamere wereld.

bottom of page