top of page

Zonnepanelen Vught

Wij leveren u de beste kwaliteit!

Zonnepanelen installatie Vught

 

In de straten van Vught zijn op de daken steeds meer zonnepanelen te zien. De toename van het aantal zonnepanelen in Vught is goed te verklaren. Zonnepanelen zijn namelijk een effectief middel om energie mee op te wekken. Het betreft een duurzame manier van energieopwekking die goed is voor het milieu én voor uw energierekening. Met de aanschaf van zonnepanelen brengt u uw energierekening namelijk fors omlaag. 

 

Zonnepanelen laten installeren is dus niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor uw portemonnee. Deze conclusie klinkt misschien gek omdat de aanschaf van zonnepanelen een serieuze investering betreft. Echter, u verdient deze investering uiteindelijk terug doordat u maandelijks op uw energierekening bespaart. Het kopen van zonnepanelen betreft dus een lucratieve investering. Wilt u weten hoeveel zonnepanelen u nodig heeft voor een goed rendement? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij kijken graag met u mee. 
 

Zonnepanelen schuin dak versus plat dak

 

Het plaatsen van zonnepanelen is een serieus stukje vakmanschap. Voor een correcte plaatsing van de panelen is kennis en goed materieel vereist. Dit zijn twee aspecten waar wij bij Gek op zon over beschikken. Wij vinden kwaliteit erg belangrijk. Daarom maken wij enkel gebruik van de beste zonnepanelen en installatiematerialen. Dit samengenomen met onze uitgebreide kennis zorgt ervoor dat wij enkel kwaliteit leveren.

 

Zoals gezegd is het plaatsen van zonnepanelen een vak apart. Enkel met de juiste kennis kunnen de panelen op een goede manier geplaatst worden. Zo vraagt de zonnepanelen installatie op een plat dak om een andere aanpak dan op een schuin dak. Een goede opbrengst van de panelen begint dus bij een goede plaatsing. Kwaliteit in de breedste zin van het woord is hierbij van belang. Iets wat wij bij Gek op zon begrijpen en daarom centraal hebben staan binnen onze werkwijze.  

Airco installatie in Vught

 

Naast zonnepanelen installatie doen wij ook aan airco installatie in Vught. Ook bij het installeren van airconditionings hebben wij de kwaliteit voorop staan. Wij leveren enkel airco’s van de beste kwaliteit. Deze kwaliteit zult u ervaren in het dagelijks gebruik van het apparaat, maar ook in de levensduur. Wij kiezen voor kwaliteit omdat we vinden dat u langdurig optimaal moet kunnen genieten van het product. 

 

Wilt u een airco laten installeren in Vught? Dan zit u misschien nog met vragen. Want wat kost een airconditioning precies? En wat kost de installatie van het apparaat? Wanneer u bij ons een split airco aanschaft, hanteren wij een mooie prijs. Wij hebben namelijk een combi deal voor de aanschaf én de installatie van dit type airco. Benieuwd wat deze deal exact inhoudt? Neem dan contact met ons op!

Ons installatiebedrijf beschikt over een STEK-certificering en een InstallQ certificering

bottom of page